AKTUELNO

Ukućanka se posle svega ničeg nije sećala.

Luna Đogani je u proteklih nekoliko nedelja preživela teške trenutke, naročito posle raskida sa Slobom Radanovićem. Ona je doživela psihički pad, a kap koja je prelila čašu bio je njegov povratak u Belu kuću nakon proslave godišnjice braka sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u toku noći na žurci odlučila da utehu pronađe u piću, ali se situacija otela kontroli pa je u pabu doživela napad nervnog sloma, a nakon toga je bacala sve pred sobom. Obezbeđenje je u tom slučaju moralo odmah da odreaguje, a ni Sloba koji se u tom trenutku našao tu nije mogao da je smiri.

Pevač joj je mnogo zamerio zbog njenog ponašanja kada je u alkoholisanom stanju fizički nasrnula na njega, a kada su se strasti smirile on joj je sasuo sve u lice, jer se ona ničeg nije sećala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jeste, napila sam se sinoć, dala sam sebi malo oduška i bilo mi je super na žurci! Mi smo do juče bili kao zaljubljeni par na toj sceni, a sinoć si sedeo sam i pio sok od borovnice, bilo mi je žao! Kad si se vratio sa svoje proslave godišnjice braka nisi me ni pogledao! Izvini za sinoć, rekla sam mnogo toga što nisam ni mislila - izvinjavala se Luna.
Ti sve pričaš svima, sinoć si mi rekla da ti se gadim, da sam nakaza, da se sklonim od tebe i da sam ološ. Rekla si još i da sam ti uništio porodicu, tvoju majku i vaše živote. Zašto je neko uništen? - pitao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam da bi se mnogi prodali za pare, ne ti, ali neki ovde da! Veruj mi, ne znaš šta se ovde dešava, jedva čekam da izađeš napolje i videćeš celu istinu! Svi smo uništeni! - pridikovala mu je Luna.
Ja žalim zbog onoga što sam ja uradio i nosim svojom krivicu isključivo! Ti kad popiješ kažeš sve živo, ej, rekla si da sam tebe izabrao da bih postao poznat, kako si to zaključila? Šta si ti pa da misliš tako nešto? I kakva je to istina koju si to htela da izneseš? Da čujem! - bio je besan Radanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izvini, ali nekad to tako izgleda. Pa ja to nisam rekla! Idi kod Milana, pa ga pitaj! Kako god da okreneš, ja sam tvoja ljubavnica. Ja ću napolju pakao imati. To što sam se smuvala sa oženjenim muškarcem, to je greh! Na sva usta će da me pljuju. Maltretirali su me! Prolazili su pored mene, gađali me... Zato što su mi Anabela i Gagi mama i tata! Boli me! Ovo što sam ja uradila nije lepo! Ti ideš kući! - rekla je Luna.

Takmičari su se žestoko svađali, a detaljno o njihovom razgovoru možete pogledati u nastavku ovog teksta.

K. Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'