AKTUELNO

Sve zbog Bore!

Ana Korać i Maca Diskrecija noćas su se ponovo posvađale, a razlog je bio Bora Santana. U jednom trenutku ove ukućanke su želele da se polivaju vodom, a tada je Ana pokazala Maci srednje prste.

Foto: Pink.rs

Problem je nastao kada je Ana pričala o Bori, s obzirom na to da je od gledalaca dobila pitanje: "Koliko Ana voli Boru, a koliko Bora voli Anu", što se nije svidelo Maci. Ovoj ukućanki takođe se nije dopalo i šta je sve Koraćeva izgovorila.

Foto: RTV Pink

Bora voli Anu najviše na svetu, Ana voli Boru najviše na svetu. Meni je Bora stvarno drag. Mnogo dobar dečko. Volim da provodim vreme sa njim. Ne pravimo fejk svađe, širimo samo ljubav, tako da ću se truditi da ostanem koliko god mogu normalna do kraja i dalje ću se voleti sa Borom! - govorila je Ana.
J*bao ti Bora mamu! Vaćari te ko stigne! Plastična stolarijo ćuti! Idi popravi nos! - pričala je Maca Koraćevoj.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Ana odgovorila na pitanje koje je dobila od publike, voditeljka Katarina Nikolić postavila je pitanje Luni Đogani, međutim Koraćeva i Diskrecija su nastavile svoju svađu. One su u jednom trenutku nameravale jedna drugu da poliju zbog čega su uzele flaše sa vodom u ruke.

Foto: RTV Pink

Kako si ljubomorna, vidiš da ljudi vole mene i Boru - rekla je Ana Maci.
Ko ljubomoran? Kada se vratiš iz salona bićeš okupana - obećala je Maca Ani.

Foto: RTV Pink

U toku svađe Ana je Maci pokazivala i srenje prste, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Maca Diskrecija

'