AKTUELNO

Đuričić joj zamerio što njihove probleme deli sa ukućanima.

Miki Đuričić je podigao galamu u "Zadruzi" zbog toga što se niko od cimera nije setio da ga ponudi hranom koju su spremali. S obzirom na to da je on nominovan za izbacivanje, njemu nije dozvoljeno da boravi u Beloj kući.

Miki se razočarao u Baneta Čolaka što mu nije pružio hranu pošto je već bio u kontaktu sa njim. Ukućani su delimično za ovo okrivili njegovu verenicu Nadeždu Biljić što se nije pobrinula za svog dečka. Ona se zbog toga njima pravdala da ne zna šta on voli da jede i da ne želi da je kazne zbog prilaska nominovanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Đuričića je njeno pravdanje drugim ukućanima iznerviralo, pa je ušao u raspravu sa Nadeždom.

Nije u pitanju hrana. Znak pažnje je u pitanju. Što se ti sada raspravljaš? Šta sam ti ja rekao? Šta ima da im objašnjavaš - bio je ljut Miki.
Što ti pričaš kao da sam dete od 5 godina? Vas dvojica imate dublji problem - objašnjavala je Biljićka.
Raskinuli smo, ako ti ja jednom kažem, šta ti imaš da raspravljaš? Šta ti imaš da raspravljaš sa Banetom Čolakom što ja nisam dobio ručak. Samo ćuti, samo ti i ja imamo problem - odbrusio joj je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove reči su porazile Pinkovu zvezdu i bila je znatiželjna da li je pčelar mislio ozbiljno kada je spomenuo raskid, a on je ponovo razočarao odgovorom.

Čekaj, jesmo li ti i ja raskinuli? - želela je da zna na čemu je.
Meni je svejedno. Kako hoćeš. Ti i ja smo dva različita sveta - odgovorio joj je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su poveli ozbiljan razgovor, a Đuričić je konstantno pokušavao da joj objasni da ona nema potrebe da se pravda drugim ukućanima, već sve sa njim reši. Pored ovoga joj je priznao da je potajno očekivao da će ona biti ta koja će mu ponuditi hranu.

Ja ti nisam Žuta, dođi, idi. Ja nisam na povocu - pobesnela je ona.
Poenta je u tvom odgovoru što si ti rekla da spavaš do pet. Mi imamo problem, nema šta ti sa drugima da raspravljaš - zamerio je Miki verenici.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: RADANOVIĆU SE OVO NEĆE DOPASTI: Milan Kalinić za Pink.rs OTKRIO OVO O braku Kije i Slobe, evo ko je od njih dvoje govorio ISTINU! (FOTO)

Kako se završila njihova rasprava i o čemu su razgovarali Nadežda i Miki, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'