AKTUELNO

Dušica Jakovljević ubrizgala sopstveno masno tkivo - u lice!

Dugo je važila za jednu od retkih javnih ličnosti koje nisu ništa radile na svom licu, a onda je i ona poklekla!

Navikli smo da gledamo Dušicu Jakovljević u raznim izdanjima i u čestim promenama stajlinga i frizure, ali je njena želja za promenom otišla korak dalje i to je bilo šesto što je malo ko očekivao. Poznata po svojim tetovažama, na kojima joj niko nije zamerao, neretko je na društvenim mrežama objavljivala fotografije bez  trunke šminke, pa se činilo da je zadovoljna svojim izgledom, a onda se nešto dogodilo i Dušica je otišla - pod nož.

Foto: Instagram

- Istina je da sam od protivnika postala obožavalac estetskih korekcija, ali u pravoj meri i ukoliko su zaista opravdane. Nisam želela da svoje lice dajem bilo kome u ruke, jer je ono i moje sredstvo za rad, moj identitet, moje mane bile su samo moje i sopstvenu telesnu mapu sam jos odavno prihvatila. Jos jedan razlog sto sam dugo odolevala trendovima zatezanja i botoksiranja je sto je moja cerka veliki protivnik neprirodnog izgleda, pa je i ova intervencija morala da joj dobro bude objasnjena kako bi je prihvatila. - rekla je Dusica u izjavi za nas portal.

Foto: Pink.rs

Ipak, poziv koji je dobila od strane nove i inovativne akademije lepote koja se ovorila u Beogradu nije mogla da odbije - pozvali su je da postane njihov ambasador.

-Tacno je da sam ih prvo pitala zasto baš ja, od toliko žena koje javno podržavaju sve te filere i filtere, pa ja čak ni svoje slike na društvenim mrežama ne fotošopiram, a oni su mi rekli da me baš zbog toga i zovu. A onda sam se odlučila na ovaj inovativan zahvat na našim prostorima - ubrizgavanje sopstvenih masnih naslaga, takozvanog sala u Jolie klinici! Umesto hijalurona i silikona, jedna od najboljih ruskih doktorki preporučila mi je da podočnjake i obraze popunimo mojim tkivom, što je delovalo kao neverovatna opcija, ali mi je objašnjeno da je najprirodnija i da lice bukvalno bljesne posle toga. Ne mogu da kažem da se nisam plašila bola, ali je želja da uradim nešto drugačije od bilo koga ovde - presudila!

Dušici je prethodno izvađeno masno tkivo iz bokova, a potom je miksovanjem sa matičnim ćelijama istim tim tkivom popunila podočnjake i obraze! Možda zvuči bizarno, ali ćete rezultate videti već večeras u emisiji Zadruga - izbacivanje!

Autor: D. Jakovljević

#Dušica Jakovljević

'