AKTUELNO

Njeno pitanje izazvalo je pozitivne vibracije u Beloj kući.

Danas su zadrugari odgovarali na pitanja svojih bivših cimera. Među onima koji su se pojavili na ekranu u Beloj kući bila je i Milica Dugalić, kojoj su se učesnici posebno obradovali.

Foto: TvPink Printscreen

Ušla si u Zadrugu da bi se prikazala javnosti i mladim generacijama. Da li misliš da je tvoje učešće pokazalo kakav si umetnik, čovek, kakvi su ljudi koji žive, rok, soul i bluz? Hoće li ti učešće u rijalitiju doneti dobro ili loše? - pitala je Milica svoju drugaricu iz rijalitija Tanju Jovićević.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kada su zadrugari ugledali Dugalićevu, počeli su da vrište od uzbuđenja. Ona je dobila gromoglasan aplauz i bilo je očigledno da im bivša cimerka veoma nedostaje.

U toku Tanjinog izlaganja nastala je i manja svađa između nje i Miljane Kulić. Trudnica je optužila pevačicu da je loš čovek i prevarant jer je prethodne noći nominovala nju umesto Marka Miljkovića, kako joj je navodno obećala.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove rasprave, Miljana se posvađala i sa Markom. Njih dvoje su razmenili niz uvreda i pogrdnih reči a iznosili su i tvrdnje koje se odnose na spoljni svet.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Kija kroz pesmu poručila Slobi: HAJDE VRATI SE BAR NA TREN, Luna sve posmatrala iz prikrajka! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marko Miljković

#Milica Milisavljević Dugalić

#Miljana Kulić

#Tanja Jovićević

'