AKTUELNO

Luni je teško palo to što je čula.

Sinoćnja žurka u "Zadruzi" bila je jedna od najburnijih do sada - Marija Ana Smiljanić i Bora Santana su se žestoko posvađali, a zbog vređanja na nacionalnoj osnovi pevačica je kažnjena direktnom nominacijom i oduzimanjem tromesečnog honorara. Nadežda Biljić je pobegla iz "Zadruge", zbog čega će morati da plati novčanu kaznu propisanu ugovorom, dok je došlo i do žestokog okršaja Lune Đogani i Slobe Radanovića, koji su tokom celog dana glavna tema u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević je bio svedok svemu što se u toku noći i jutra dogodilo, pa je pred svima ispričao šta je čuo.

Ja ću isto da kažem šta se desilo. Čuo sam kad je Luna njega nekoliko puta pitala zašto je jadna. On je nju na kraju uhvatio i bacio na krevet. Ona ga je tukla pre toga, to je za mene katastrofa. Ovo nije prvi put da dolazi do ovakvog obračuna. Oni bi na drugom mestu verovatno prevazišli ovakve stvari, a i svi znaju da ima traume zbog toga. Ona je neke stvari rekla Kiji, ona nije reagovala. Mislim da Luna i Sloba treba da kažu šta je sve sinoć bilo. Svi pretpostavljamo da je jadna zato što je pričala sa Markom. Ona je i sa Markom ušla u konflikt kad joj je on pokazao srednji prst, ne znam šta se tu dešava... - rekao je Milošević.
Izvini molim te zbog toga, ja se stvarno ne sećam toga... - branio se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam i tokom trajanja žurke da je Marko tebe pitao da sedneš kod njih za sto. Uglavnom, cela priča se desila između Lune i Marka noćas. Takođe i situacija između Marka, Sane i Matore. Svako od njih troje se poznaje od spolja, oni jedno drugo imaju u šaci - tvrdio je Milan.

Šta je još ovaj novinar ispričao pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'