AKTUELNO

Pevač se uzdržao od dubljeg komentarisanja.

Tokom poslednje žurke koja je organizovanana u Beloj kući Luna Đogani i Marko Miljković se nisu odvajali jedno od drugoga. Naime, oni su dugo razgovarali, smeškali se, šaputali jedno drugom preko ramena. Ovim potezom je blogerka želela da napravi ljubomornim svog bivšeg dečka.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Miljković je podsetio i rukama pokazivao da ga je blogerka poljubila, a ona se branila govoreći da to nije uradila namerno. Gledaocima, takođe nije promakao ovaj momenat, pa su im oboma uputili pitanje.

Foto: Printscreen Youtube

Gde je Luna bre? To su možda gledali iz nekog drugog ugla, ali da smo se poljubili ne - rekao je Marko.
Proklinjem dan kada sam počela da komuniciram sa svima. Ispada da sam se ja ovde sa svima muvala, bila. Šta god da ja uradila, to je užas, katastrofa, a za sve druge ima opravdanje - rekla je iznervirano Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Povodom ovoga voditeljka Katarina Nikolić je upitala Slobu šta on misli o onome što je čuo i da li se oseća iznevereno.

Ne verujem ništa od toga dok ne vidim. Ne osećam se iznevereno. Ako ona tako misli da je to ok, ne znam... Ne mogu da komentarišem nešto što ne znam da li je tačno. Ja verujem njima da se nije desilo, tako da nema zbog čega da se osećam iznevereno - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Iako kamere nisu zabeležile da se dogodio poljubac između ovo dvoje zadrugara, Markov postupak kada objašnjava Đoganijevoj da ga je poljubila blizu usana, govori protiv njih.

Pročitajte još: NOVI DETALJI O NEVIĐENOJ SVAĐI: Milan PROGOVORIO šta je video dok su se Sloba i Luna svađali (VIDEO)

Da li su njih dvoje bili iskreni, ostaje da saznamo. A sve ono što su Marko i Luna izneli možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'