AKTUELNO

Postoji samo jedan problem.

Mnogi učesnici ali i verni fanovi rijalitija "Zadruga" su primetili da se u poslednje vreme nešto čudno dešava između Lune Đogani i Marka Miljkovića pa su upravo ovo želeli da saznaju u emisiji "Pitanja gledalaca".

Da još traje rijaliti da li misliš da bi uspeo da smuvaš Lunu - glasilo je pitanje za Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je nju pojela ova priča u toj trojci. Onako, kad se opusti, kad popije malo, onda može da se priča sa njom, da se zabavi, da se zeza, duhovita je i skroz je ok. Da bih baš bio sa njom, mislim da je prevelika razlika u godinama što se mene i nje tiče. Ne verujem da bi za tako kratko vreme mogla tako da sazri dovoljno koliko bi meni trebalo da se upustim u nešto više sa njom - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Marko iznosio svoje mišljenje, Luna je neprestano klimala glavom u znak odobravanja. Međutim, njonom bivšem oženjenom dečku Slobodanu Radanoviću nije bilo nimalo prijatno zbog onoga što je čuo.

Da traje duže rijaliti, verovatno bi se više družili kada bi skinula teret tog trija, ali za vezu ne verujem - završio je Marko.

Iako je do kraja prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ostao još samo jedan dan, nije isključena mogućnost da će se neke nove simpatije roditi i za to kratko vreme. Da li će tako biti, ostaje nam da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU GA POGREŠNO PROCENILI: Milan otkrio zašto pokriva Vojketa i šta reper KRIJE! (VIDEO)

Markovo izlaganje na ovo škakljivo pitanje pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'