AKTUELNO

Puklo veliko prijateljstvo koje su godinama gradile.

Jovna Tomić Matora je ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prijateljica Lune Đogani. Matora je odmah na početku otvoreno branila Luninu ljubav sa Slobom Radanovićem, ali je vrlo brzo promenila mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Tomićeva je promenila stranu, te je stala u odbranu Kristine Kockar, koju je Sloba prevario sa Lunom. Jovana je i danas u toku "Pitanja gledalaca" navela pozitivne osobine bivše i sadašnje prijateljice.

Foto: TvPink Printscreen

Kijine su mi lakše pa ću ih prvo nabrojati, brižljivost, za razliku od Lune jako se solidariše sa tuđom mukom. Prema meni je to pokazala ovde. Mislila sam da je arogantna ali nije, ona je potpuno suprotno od toga. Zna da bude duhovita, druželjubiva, pozitivna je i ono što je najbitnije, ona je sto puta dolazila u situaciju da poklekne, ali je izdržala. Za razliku od Lune koja je sto puta reč pogazila. To nema veze sa ljubavlju i sa osećanjima, to ima veze sa glavom. Mnogo mi je drago kad se tako o nekog ogrešim - navela je Matora Kijine vrline.

Foto: TvPink Printscreen

Luna ovde nije pokazala ni jednu pozitivnu osobinu. Sve što sam joj rekla, ne kajem se. Znam je spolja, poznajem je kao osobu koja ne da lako na sebe, drčna je, ima taj neki bezobrazluk ne kao loša osoba, dosta je pozitivna, nikad je nisam videla namrštenu, negativnu, nisam je videla da kuka. Ja sam ulazila u sukobe sa Milanom i sa Mićom, jer sam pristrasna, tako odajem prijateljstvo. Mogu da kažem Mići da mi je krivo što sam bila pristrasna u vezi Lune. Ona mi nije pokazala da mi je prijatelj. Ja sam sa njom podelila tu vest, to pismo su pročitale ona i Slobodan. Ali eto, koliko god sa Kijom nisam pričala o nekim stvarima, ona mi je pokazala i dokazala prijateljstvo. A ja sam potencirala na tom prijateljstvu sa Lunom, a ona mi nije ništa. Te osobine koje sam navela su spolja, ovde ništa nije pokazala. Odlučila sam, ušla sam u raspravu sa Milanom i Zoricom kad su me pitali šta tražim od Lune, šta očekuješ od nje. Tad sam se zapitala što to radim. Napravila sam grešku, ona mi ovde nije pokazala ništa od toga, ni da je duhovita, ni da je pozitivna, ni da zna da se šali. Ne mogu da grešim dušu, volela bih da prčam drugačije, ali eto. Možda ja time treba da opravdam sebe, da kažem ja sam dobar prijatelj ali verovala sam da to tako treba da bude. Meni je krivo, ali sumnjam da ćemo se posle svega ovoga napolju družiti - rekla je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE SKIDA POGLED SA EKRANA! Katarina Živković otkrila KOGA OBOŽAVA u Zadruzi, a sigurna je da će Kija Kockar URADITI OVO! (FOTO)

Koje sve osobine je Matora navela za Kiju i Lunu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'