AKTUELNO

Ipak nisu uspeli da opstanu!

Miki Đruičić i Nadežda Biljić su započeli svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a vrlo brzo su ljubav krunisali i veridbom naočigled miliona gledalaca koji svakodnevno prate dešavanja u "Zadruzi".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Međutim, Đuričić je nekoliko nedelja pre finala svojevoljno napustio luksuzno imanje nadomak Beograda a nedugo zatim, isto je uradila Nadežda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta, te su oboje svoje učešće završili diskvalifikacijom.

Kako saznajemo, oni su se po napuštanje "Zadruge" sastali i odlučili da svoju vezu nastave i u spoljnom svetu. Biljićeva je odmah po izlasku iz Bele kuće otišla u Kupinovo kod svog verenika.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su u Đuričićevom rodnom mestu proveli tri romantična dana, ali onda se situacija naglo preokrenula i Miki je oterao svoju lepšu polovinu od sebe.

Posle tri dana ga je zabolela glava, rekao joj je "Idi, ti Nadežda kući. Nemaš obavezu, prsten prodaj ako hoćeš" i ispratio je na taksi. Poslao ju je nazad kod roditelja - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆEŠ SE RAZVESTI OD KIJE? Luna presekla, Sloba joj stavio do znanja da nije siguran u svoju ODLUKU! (VIDEO)

Izvor dodaje da se ovaj par nije najbolje snašao u realnom životu i da Đuričić nije mogao da istrpi pritisak.

Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'