AKTUELNO

Iznenađenjima nikad kraja!

Svi super finalisti doživeli su veliki uspeh u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi. Njih dvanaestoro ubedljivo su ostavili najveći utisak na milionski auditorijum, a gledaoci koji su devet meseci pomno pratili sva dešavanja odlukom svojih glasova odlučili su da se baš oni bore za glavnu nagradu.

Veliki šef ih ni ovog jutra nije zapostavio, a ono što ih je od ranog jutra dočekalo iznenadilo ih je i izmamilo im osmeh na lice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, na adresu Bele kuće stiglo je mnogo poslastica, a između ostalog i velika korpa sa voćem i peciva iz pekare.

Iako je poprilično mirna situacija, na šta oni nisu navikli, potrudili su se da poslednje sate provedene pred kamerama iskoriste na najbolji mogući način, a samo jedna zadrugarka ne može da veruje da će u toku noći konačno izaći preko kapije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mislim da oni nas zezaju i da mi nećemo izaći - rekla je kroz smeh Luna.

Miljana Kulić je zbijala šale sa svima, a ne krije da jedva čeka da čuje utiske o sebi i svemu što je tokom svog boravka pokazala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan Milošević se šalio na račun pojedinih, pa je upitao sve da kažu svoje mišljenje o svom fizičkom izgledu nakon devet meseci borbe za opstanak, a Luna je za sebe imala veliku kritiku.

Kosa mi je kao raspala kokoška - rekla je Luna.

U nastavku ovog teksta možete pogledati kako finalisti zaista izgledaju i kako se ophode jedni prema drugima sada kada su jedni drugima postali velika konkurencija.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'