AKTUELNO

Teške misli joj se vrzmaju po glavi.

Prema mišljenju određenog broja gledalaca "Zadruge", lepa pevačica Andrijana Radonjić pokvarila je sliku o sebi i imidž koji je gradila duže od sedam meseci onog trenutka kada je pred milionima gledalaca uplovila u emotivnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koji je pre toga pred kamerama bio sa Anđelom Vešticom, Minom Vrbaški i Jelenom Krunić.

Foto: Pink.rs

Iako joj negativni komentari nisu prijali, Andrijana se trudila da se na njih ne obazire, budući da je, kako je rekla, slušala svoje srce i bila srećna u vezi sa Đeksonom, a onda se sve promenilo.

Foto: Pink.rs

Njihova veza je ubrzo po napuštanju "Zadruge" zapala u ozbiljnu krizu, što je uticalo na to da pevačica prelomi i stavi tačku na ljubav sa Đeksonom, a sada Radonjićeva ni sama više ne zna u kakvom je odnosu sa Đerićem, a posle svega objavila je poruku za koju svi misle da oslikava ono kroz šta trenutno prolazi.

Ne mogu sebi da oprostim kako sam nekim ljudima uopšte dozvolila da mi priđu - glasi citat koji je Andrijana podelila sa pratiocima na Instagramu, a da li je mislila na Đeksona prosudite sami.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'