AKTUELNO

Bivši zadrugar nije štedeo reči za ovu zadrugarku.

Ognjen Nestorović je u emisiji "Zadruga - Narod pita" večeras ugostio bivše zadrugare među kojima su se našli Sara Reljić, Marija Ana Smiljanić i Milan Milošević, koji su bez problema odgovarali na pitanja gledalaca i otkrili detalje iz svog života nakon izlaska iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku uživo u emisiju uključio se i bivši zadrugar Lepi Mića, koji je ušao u raspravu sa Pinkovom zvezdom. Da podsetimo, njih dvoje su bili u lošim odnosima i tokom boravka u Beloj kući, a tenzija između njih dvoje se osetila i tokom večerašnje emisije.

Foto: Printscreen Youtube

Vidim da ljudi pričaju o mom braku. Moj brak je stariji od mlade devojke (Sare) i ona priča o mom braku. Ti pazi o braku svojih roditelja koji su se razveli, a ne o mom. Toliko koliko sam ja u svojoj kući, a koliko nisam... - pričao je Mića, a onda mu je u reč upala Sara:

Foto: Printscreen Youtube

Gospodine Mićo, vi imate moj broj. Pre neko veče kada ste me sreli na ulici, ja sam Vam pružila ruku, a Vi ste me pogledali kao smrdljivo kuče - kaže ona.
Ti nisi kuče, ponašaš se kao kuja. Ti si, devojko, spomenula mene i moj brak, a ne ja tvoj. Ti si ta koja je pisala pismo oženjenom čoveku koje ima dete, a ne ja. Tražila si muškarca koji je iskusniji. Ti nemaš pravo da pričaš o mom braku. Ti savetuj svoje roditelje da se pomire, a nemoj meni pričati šta da radim...Ti si mala alapača, znam da tražiš pažnju da preko nekoga budeš bitna, preko mene nećeš - rekao je Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Sara izjavila da je srela Miću na ulici i pružila mu ruku, a on joj nije uzvratio, pevač se branio pod izgovorom da je nije video.

Rasprava Sare i Miće se otrgla kontroli, a kako je sve to izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: Milan se ISKRENO POKAJAO zbog UVREDA upućenih Sari, pa priznao: Krivo mi je zbog svega! (VIDEO)

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'