AKTUELNO

U Zadruzi su bili odlični prijatelji.

Radosav Stefanović Žuti bio je gost "Novog jutra" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, gde se ovaj nekadašnji učesnik "Zadruge" osvrnuo na svoje učešće u najgledanijem rijaliti programu ikada na našim prostorima, a zatim je rekao i da nije u kontaktu sa svojim bivšim cimerima.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je sa Slobodanom Radanovićem, koji je u "Zadruzi" bio u vezi sa Lunom Đogani i živeo sa svojom suprugom Kristinom Kockar, Žuti bio u odličnim odnosima, očekivalo se da će makar sa njim biti u kontaktu, međutim Stefanović je izjavio da ga ni Sloba nije pozvao nakon finala.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Dobar sam ja bio sa svima, samo što se ni sa kim ne čujem. Šta ima da se čujem? Imam ja svoj život. Stvarno se nijednom Sloba i ja nismo čuli. To je njegova sramota. Srešćemo se on i ja, biće kul kada se sretnemo. Dug je život. Mladi smo. Neću mu reći: "Što me nisi zvao?", ja sam takav - rekao je Žuti.

Radosav je izjavio i da nije želeo puno da se meša u Slobodan odnos sa Kristinom i Lunom, jer nije imao nameru da mu otežava ljubavnu situaciju za koju je, kako Žuti smatra, sam kriv.

Foto: RTV Pink

On je sve to sam uradio. Sam je rekao da taj brak nije išao, da se zaljubio i da hoće da ide dalje. Ja sam ga prihvatio takvog, a da li je moralno ili nije, nema šta ja tu da odlučujem. Malo mi je žao Slobe, čovek je dao svoj ceo život tamo, a dosta izgubio - pričao je Žuti u Novom jutru.

PROČITAJTE: Portal Pink.rs EKSKLUZIVNO prenosi poruke koje je Milanu Miloševiću slao Đole: ONI NISU ĐOGANI, SVAKO NEKA ODGOVARA ZA SVOJA NEDELA! (FOTO)

Autor: S. K.

#Radosav Žuti

#Sloba Radanović

'