AKTUELNO

Kako će Kockareva reagovati na ovo?

Pobednica prve sezone "Zadruge" i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, Kristina Kija Kockar, ušla je u Belu kuću kao prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića. Ona je tada tvrdila da je, nakon Slobine prevare, obnovila vezu sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem, ali se ubrzo predomislila.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: GOGA SEKULIĆ SMANJUJE GRUDI: Trudnoća potpuno promenila pevačicu, ali ovo nije jedina PROMENA u njenom životu! (FOTO)

Kada je Kija priznala da još voli Radanovića, Andrija se povukao iz cele priče, a zatim je pokušao da pobegne i od očiju javnosti, što mu nije pošlo za rukom.

Sada Lazović uživa u ljubavi sa misterioznom atraktivnom crnkom, koju je skrivao od svih, ali je ovoga puta napravio izuzetak.

On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa svojom lepšom polovinom, dok je nežno ljubi i mazi po stomaku, te su mnogi posumnjali da je Andrijina devojka u blagoslovenom stanju.

Foto: Instagram

Da li će Kijin bivši dečko uskoro zaista postati otac, ili su u ovaj položaj stali sasvim slučajno, ostaje da vidimo u narednom periodu.

R. L.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'