AKTUELNO

Svi koji su je gledali su oduševljeni!

Poznato je da rijaliti "Zadruga" obara sve rekorde gledanosti i da se prati u celom svetu, pa nije ni čudo što se neko dosetio da mu ovaj šou program posluži kao inspiracija!

Foto: RTV Pink

Čuvena američka serija "Američka horor priča" počela je sa prikazivanjem svoje nove sezone koja je nazvana "Američka horor priča - Apokalipsa" a već u prvoj epizodi vide se velike sličnosti sa rijalitijem "Zadruga"!

Foto: Screenshot Youtube/ TV Guide

Naime, posle "apokalipse", samo određeni ljudi su odabrani da prežive i oni su pristupili organizaciji koja se zove ni manje ni više nego "Zadruga"! Oni se nalaze u jednoj zgradi pod zemljom gde postoje određena pravila poput toga da ne mogu da izlaze napolje, ne smeju da dobijaju informacije iz spoljnog sveta a u određeno vreme moraju da budu za velikim, crnim stolom i to potpuno sređeni! Pored toga, kod njih dolazi do sukoba zbog tračeva, hrane i drugih stvari.

Zvuči veoma poznato, zar ne?

Foto: Screenshot Youtube/ TV Guide

PROČITAJTE JOŠ: OVO PITANJE JE POTPUNO ZBUNILO STARLETU! Stanija u MAGAZINU IN nije mogla da odgovori da li je zaljubljena u Vladimira!

Kako u Zadruzi postoji "Veliki šef", u ovoj seriji vlada "Velika šefica", a pored toga imaju i diskvalifikacije kao i scenu gde dvoje učesnika vode u izolaciju, koja se baš tako i zove!

Foto: Screenshot Youtube/ TV Guide

U nastavku pogledajte trejler za ovu seriju, a nas zanima da li ćete prepoznati neke od naših zadrugara u likovima. Ukoliko se to desi, obavezno nam pišite u komentarima.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#serija

'