AKTUELNO

Žestoko se posvađale tokom sastanka.

Tokom porodičnog sastanka koji je bio popodne, Aleksandra Subotić nije imala toliko pozitivne reči za Zoricu Marković i Suzanu Perović, zbog čega je tokom izlaganja Subotićeve došlo do velike svađe između Zorice i nje.

Foto: RTV Pink

Obezbeđenje je reagovalo, a osim što su pljuštale teške reči i uvrede, ove dve zadrugarke pokazivale su jedna drugoj srednje prste. Aleksandra je govorila kako je Zorica ne voli zbog njene majke Ljube Pantović.

Foto: RTV Pink

Ti si matora baba i lopov! Propala pevačica. Ostavila si svoje dete Zorice, kako ćeš mene da voliš? Mrziš sve što je mlado, lepo i uspešno! Vi ste dve propale pevaljke koje su ušle u rijaliti da jedu g*vna ovde - govorila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

S*se su ti do pupka! Celulitaro! Ćelava celulitaro! Ti si vreća g*vana! - izjavila je Zorica.
Propale pevaljke! Puši ti k*rac! Samo k*rac držiš i pokazuješ! Da li je to vaspitanje? Ti si dno dna! Ti si jedna baba! Ti si ljubomorna! Ti mene mrziš zbog moje mame - nastavila je Subotićeva.

Foto: RTV Pink

Svađa se završila tako što su Zoricu i Aleksandru smirivali Lepi Mića i David Dragojević koji su svoje cimerke savetovali da prekinu sa raspravom i da se vrate na svoja mesta. Nakon svega, sastanak je nastavila Olja Bajrami koja je iznela svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 2".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Zorica Marković

'