AKTUELNO

Njihovi stavovi se ne poklapaju.

Tokom dana Veliki šef je organizovao debatu pod nazivom "Da li žene vladaju zadrugom" a predstavnice ženske grupe koja je zastupala lepšu polovinu bile su Luna Đogani, Zlata Đurković i Miljana Kulić, a na čelu muške grupe bili su Miki Đuričić, David Dragojević i Adam Đogani.

Ovu debatu je otvorila Miljana koja je bez dlake na jeziku i veoma otvoreno pričala na ovu temu, a svojim rečima je pecnula mnoge zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Jedini muškarac za mene je ovde bio Vlada Tomović, ja nisam bila u dobrim odnosima sa njima, ali sam volela da se svađam. Za ove muškarce je bio streptomicin. Ovo ovde nisu muškarci. Bane se ponaša kao da je služavka, kao da je potrčko. Zamenili su uloge. Ovde pravih muškaraca nema ni slučajno. Miki Đuričić je čovek sa stavom i bori se za pravdu samo kada to ide samo u njegovu korist. Miki ima seljačku inteligenciju. Brendon je daleko od muškarca, on je momak u telu žene. Daleko ste vi od muškaraca, zato žene zavode red - rekla je Miljana.
Ti si jedna nezadovoljna mama, kojoj fali ljubavi - uzvratio joj je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je prvi započeo da brani statove muškaraca u ovoj debati:

Žene nisu žene. Počele su žene da se takmiče, sa muškarcima. Žena treba da bude žena, da dopusti da joj se muškarac udvara. Kad bude bilo žena ja ću se obratiti - rekao je Miki i napustio debatu jer je njegovim stavovima prkosila Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽESTOK OBRAČUN JE PRED NJIMA: DA LI ŽENE VLADAJU ZADRUGOM? Ove zadrugarke će se suprotstaviti trojici najvećih šmekera! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

'