AKTUELNO

Odlično se poznaju.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: RTV Pink

Novo pitanje dobili su Marko Miljković i Luna Đogani, a gledaoce je zanimalo da li ovi zadrugari shvataju da su savšreni jedni za drugo, na šta su ovi zadrugari u glas rekli "da".

Foto: RTV Pink

Nas dvoje smo savrešni ovako jedno za drugo da se družimo. Marko meni prija od prve Zadruge, mislila sam da je debil, ali kada sam dobila priliku da se družimo, promenila sam mišljenje. Družili smo se i napolju, ali znam da me Marko nikada nije tako gledao kao devojku i nikada nisam sa njegove strane osetila muvanje - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Lunu gledam kao najbolju drugaricu ovde. Poznajemo se već godinu dana. Njen karakter i način razmišljanja poznajem, da je nešto trebalo da se rodi, rodilo bi se do sada - dodao je Miljković.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da se Luni ovde sviđa neka sasvim druga osoba. Radi se o nekoj osobi koja je njoj jako bliska, to vidim u njenim očima. Vrlo bliska osoba njoj - dodao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'