AKTUELNO

Udaljila se od Đoganija.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas.

Foto: TvPink Printscreen

Odnos između Mine Vrbaški i Adama Đoganija bio je tema u jednom trenutku. Vrbaški je izjavila kako smatra da nije kriva za raskid veze Đoganija i Marijane Zonjić, na šta je ova zadrugarka rekla kako smatra da je Mina kriva što više nije u ljubavi sa Adamom.

Foto: RTV Pink

Gledaoci su pitali Minu zašto se ljubila i mazila sa Adamom, ako je govorila pred kamerama kako sa Đoganijem nema u planu da bude u ozbiljnoj ljubavnoj vezi ponovo.

Foto: RTV Pink

Ne može ovde ništa da bude, pojačane su emocije. Jednostavno smo se igrali našim osećanjima. Malo sam se udaljila od svih u poslednjih par dana, čak i sa Adamom ne pričam, zato što mi je mnogo teško. Ovde nema profil devojke za Adama. Poznajem ga i znam da jednostavno voli da ima nekoga pored sebe da budu non-stop zajedno, kao Sandra i David. Da je Marijana to ispunila, sigurno bi bili zajedno - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Svaku odluku sam ja doneo! Svi su bili protiv, ja sam bio za, e sada su svi za, ali ja neću - govorio je Adam.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Adam Đogani

#Mina Vrbaški

'