AKTUELNO

Ovo je iznenađenje koje Jovana neće zaboraviti!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković svoju ljubavnu romansu otpočele su u najgledanijim rijaliti programu u regionu "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Matora je pre ulaska u drugu sezonu Zadruge za Pink.rs otkrila detalje njene i Sanjine veze i koje je razlog njihovih svađa.

Nije ti svejedno kada se odvajaš od nekoga. Pored Ferarija nikada ne bih vozila Fiću. Ne bih menjala Sanju za šleper svežih karamela. Zajedno idemo svuda. Živimo zajedno. Imamo pre svega prijateljski odnos, ali i partnerski. Naravno, svađica je uvek bilo i biće, a u poslednje vreme najčešće se svađamo oko moje kilaže - priznala je Matora.

Kako pritisak medija nije imao uticaj na njihovu vezu, one su svoju godišnjicu proslavile u Amsterdamu i ojačale svoju ljubavnu romasu.

Foto: Instagram

Najlepši trenuci naše veze jesu ta putavanja. Sanja se stvarno trudi da me često iznenadi, pa mi je tako priredila putovanje za godinu dana veze. Bile smo u Amsterdamu i stvarno smo se lepo provele - rekla je Matora.

Sanja svojim izgledom privlači pažnju mnogih muškaraca ali i žena, a Jovana je otkrila kako reaguje na njene udvarače, kojih ima mnogo.

Foto: TV Pink Printscreen

Imponuje mi i laska sve do granice kada to nije nepristojno i napadno. Dešavalo se da u restoranu neki dečko veoma nepristoljno bulji u Sanju i to ume mnogo da me iznervira. Ne volim kad je neko prost - otkrila je Jovana.

Da prijateljstva posle rijalitija postoje, Matora je potvrdila i otkrila sa kojom bivšim zadrugarima se svakodnevno čuje.

Foto: Pink.rs

Najviše se čujem sa Kijom, Anom, Milanom, Anđelom, Teodorom i sa matorom Džehvom. Prijateljstvo posle rijalitija definitivno postoji. Stvarno ne prođe dan da se ne čujemo - rekla je Matora.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC DARKA LAZIĆA IZBACIO ANU SEVIĆ IZ BOLNICE: Ovo je kap koja je prelila čašu! (FOTO)

K. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'