AKTUELNO

Nije im bilo svejedno kad su ovo čule.

Zadrugari su kao i svakog jutra imali fantastično buđenje od strane Velikog šefa, a pojedini ukućani se uvek probude spremni za početak novog dana u kojem ih dočeka mnoštvo iznenađenja.

Branislav Radonić Brendon je bio inspirisan za razgovor sa Zoricom Marković, pa je odlučio da joj otkrije koliko ga obožavaoci poštuju i vole i ispričao joj kakve poklone dobija svakodnevno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je jedna žena poklonila putovanje u Barselonu, fanovi su mi slali poklone na kućnu adresu. Probudim se i poštar mi donosi čokolade i slatkiše. Nikad ih nisam upoznao uživo, nije bilo prilike, ali u kontaktu smo na internetu. Pa su mi slali digitalni sat, gomilu garderobe - rekao je Brendon.
Ja bih tražila novac, da kupim sve šta mi treba - rekla je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Fanovi znaju da meni ne treba novac, ja uvek kažem da mi ne treba ništa, a oni mi pošalju svašta nešto. Dobijao sam sitne poklončiće, a znaš li koliko čokolada, a ne jedem to - nastavio je Brendon.

Markovićeva je ostala u šoku posle svega što je zadrugar ispričao, a šta su jedno drugom još ispričali u ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Branislav Radonić Brendon

'