AKTUELNO

Rasprava je počela zbog Lazara Jeremića.

Dok su zadrugari proslavljali slavu Dragane Mitar, Aleksandra Subotić i David Dragojević nisu želeli da se pridruže veselju već su sedeli ispred kafane. Oni su pričali da im se nije svidela atmosfera među ukućanima, a Aleksandra je bila neraspoložena zbog glasina o Luni Đogani i Davidu koje je pokrenuo Lepi Mića.

Nervira me zato što nikada ne staneš u moju odbranu, nego sve nešto kroz osmeh, ironično - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam sto puta da neću da se pravdam, nego se ti pecaš na priče. Meni puca k*rac da se Mići pravdam - vikao je David.

Njima se pridružio Adam Đogani koga je naljutilo ponašanje Lazara Jeremića.

Mi smo se svađali, a sada mi se šlihta. Ne volim kada se sa nekim posvađam da mi se uvlači, priđi mi na normalan način - bio je ljut Adam.
On je strašno čudan momak. On ako bude imao napolju ženu ili će je ubiti ili će se obesiti, takav je. Lud je - zaključio je David.

Aleksandra ga je branila i tvrdila da su njegove emocije prema Nataši Moskvi iskrene i da će juriti za njom do kraja rijalitija, što je pokrenulo novu raspravu između njene jače polovine i nje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZABORAVILI NA SVE RAZMIRICE: Zadrugari se veselili na slavi Dragane Mitar, EVO ŠTA IH JE NAJVIŠE OBRADOVALO! (VIDEO)

Znaš kada bi ti prijao takav dosadan muškarac, prijao bi ti dva ronjenja pa bi ga oterala. Sve volite ozbiljnije muškarace, takve varate sa pola zgrade dok odu da bace smeće - tvrdio je David, a Aleksandra je ljutito otišla od njega.
Ja jedno, ti peto - vikala je dok je odlazila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'