AKTUELNO

Sve zadrugare je zanimalo zašto nije dobila čestitku.

Dragana Mitar je danas proslavila Mitrovdan, a to što nije dobila čestitku od svog muža privuklo je pažnju zadrugara. Ona je Marku Miljkoviću otkrila zašto je pismo izostalo.

Svi me pitaju šta je pisalo u pismu, misle da sam ga dobila, ali sam ga sklonila. Ja sam tražila od muža da mi ne piše jer nisam htela da budem tužna - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Marko ju je pogrešno razumeo da je ipak dobila pismo i tražio joj je da ga pročita, ali mu je ona ponovo objasnila situaciju.

Nisam ni dobila pismo, nisam ga ni htela jer nisam želela da se rastužujem. I svi misle da su mi roditelji poslali hranu, a poslao je Siniša. Rekla sam kada sam ulazila da neću da ga izlažem nečemu što ne želi. Ja da sam nešto radila ovde ne bih sigurno dobila klopu od njega, nego bih ostala bez ičega - dodala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si čista, ništa loše nisi uradila - hrabrio ju je Marko.

Dragana se kasnije dogovorila sa Lazarom Jeremićem da on svima razglasi kako je video pismo, ali da ga je Dragana sakrila jer nije želela da njegov sadržaj podeli sa cimerima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: JASNO JE KUDA SVE TO VODI: Dragana i Marko se nisu odvajali jedno od drugog, Miki progovorio o njihovom odnosu (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'