AKTUELNO

Gosti večerašnje emisije komentarisali su učešće svojih najbližih.

Gosti večerašnje emisije "Porodice zadrugara" bili su Gagi Đogani, Suzana Perović Blondi i Jovana Jovanov, drugarica Zerine Hećo. Oni su sa Ognjenom Nestorovićem komentarisali aktuelna dešavanja u vezi sa učešćem njihovih najbližih.

Suzana je komentarisala odnos svog sina Sava Perovića i Marijane Zonjić, koja je tvrdila da se dogovorila sa njim da mu glumi devojku da bi sakrila njegovu s*ksualnu orijentaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijani neću dati ni delić popularnosti. Ja nikada neću nešto otkriti ako nemam podatke. Ta devojka je tužena zbog toga što je izmislila. Mi svi znamo ko je Savo, on je veoma dobro dete, a ko jedna Marijana, jedno dno, koja je meni dužna 300 evra koje je uzela kao garderobu. Predstavlja se kao pevačica, pa je gazda pošalje u inostranstvo gde zaradi 6.000 evra, kako ih zaradi? Umešala je Sava, sada i Cobeta, sada drži Adama samo da bi nervirala Lunu. Ona je najveće dno. Ona je mene umešala samo da bi pravila dramu - rekla je Suzana.

Gagi je takođe izneo svoje mišljenje o Zonjićevoj s obzirom na to da je ona bila u vezi sa njegovim sestrićem Adamom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila na jednom nastupu sa mnom, ja je ne poznajem toliko, ali ovo što vidim u rijalitiju mi se ne dopada. Ne znam šta traži sa Adamom, verovatno je sa njim zarad opstanka. Koketira zarad opstanka, to mi se ne dopada - rekao je denser.
Ona se spanjđa sa oženjenim čovekom, pa mu traži novac da ne bi pokazala poruke njegovoj ženi - dodala je Blondi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJ JOŠ: ZBOG OVOGA JE POLUDELA! Dorotea pokazala ono što ume, A ONDA JE ČULA NEŠTO ŠTO JOJ SE NIMALO NIJE SVIDELO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'