AKTUELNO

Stao je u odbranu svoje ćerke.

Kao i svakog četvrtka, gosti u studiju "Zadruge" bili su članovi porodica zadrugara. Ove večeri sa Ognjenom Nestorovićem govorili su Gagi Đogani, Suzana Perović Blondi i Jovana Jovanov, drugarica Zerine Hećo.

Suzana je iznela šokantne podatke o Marijani Zonjić koja je u sukobu sa njenim sinom Savom, a onda se u emisiju telefonskim pozivom uključio Marijanin otac.

Nismo isprovocirani, psi laju, karavani prolaze. Mi znamo ko je Marijana, ona je naš ponos u kući. Gagi to zna, ali neće da prizna - pružio je on podršku svojoj ćerci.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponoviš jednu laž sto puta, ona postaje istina. Neću time da se zamaram. U Zadruzi su se svi okrenuli protiv Marijane, ona će sve to da prebrodi. Neću uopšte da komentarišem Suzanine navode - odgovorio je on na optužbe koje je na Marijanin račun iznela Savova majka.
Ja imam poruke i to ćete dobiti na sudu, vaša gospođica svi znamo ko je u Crnoj Gori. Mene otac ne bi slao da pevam u Švajcarskoj. Džabe je pereš, svi znamo ko je Marijana. Ti si nju maltretirao, imam dokaze. Ti ne živiš sa ženom. Ajde spavaj tamo, zato ti se svi smeju, niko neće iz komšiluka da priča sa tobom zbog onog koga si poslao u rijaliti - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zonjićkin otac je zatim komentarisao Marijanine ljubavne izbore u rijalitiju i to što je povezuju sa oženjenim pevačem Slobodanom Batjarevićem Cobetom.

Ona ne otima tuđe muževe poput drugih zadrugarki, to joj je nametnuto kao ovo sa Cobetom. Ima dosta slobodnih momaka, ako joj se neko dopadne ja nemam ništa protiv. Adam je kulturan momak, ali mislim da on nije njen tip - otkrio je Marijanin otac.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJ JOŠ: ZBOG OVOGA JE POLUDELA! Dorotea pokazala ono što ume, A ONDA JE ČULA NEŠTO ŠTO JOJ SE NIMALO NIJE SVIDELO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'