AKTUELNO

Ne prepoznaje svoju drugaricu.

Večerašnji gosti emisije "Porodice zadrugara" bili su Gagi Đogani, Suzana Perović Blondi i Jovana Jovanov, drugarica Zerine Hećo. Oni su govorili o aktuelnim dešavanjima u najgledanijem rijaliti programu, kao i o učešću svojih najbližih.

Žestoke svađe između Zerine i Baneta Čolaka privlače pažnju zadrugara i publike, a o njihovom odnosu govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena majka nije srećna ako ona nije srećna. Ona je podržavala tu vezu sve dok Bane nije počeo da psihički maltretira Zerinu. Ona je izgubila svest o spoljnom svetu, verovatno misli da je ona negativac. Zerina koju mi poznajemo voli da se šminka i sređuje. Bane nije takav bio ranije - rekla je Jovana.

Ona je komentarisala nedavnu svađu između njih dvoje koja se desila kada je Zerina optužila Baneta da odmerava Jelenu Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da je njoj teško prvenstveno zbog deteta. On toliko negativno utiče na nju, umesto da je pusti jer je video da ona uživa na toj žurci... Jedini problem u njihovoj vezi je to što je on toliko naporan, ne da joj da diše. Svi su tvrdili da ona njega ne voli, ali to nije istina. Problem je što se on ponaša kao da mu je ona prva devojka - dodala je Jovana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: SAMO NJEMU JE PRIZNALA ISTINU: Dragana otkrila Marku zašto nije dobila pismo od muža (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'