AKTUELNO

Smatra da Mića najviše kvari njihovu romansu.

Kao i svakog četvrtka, ove noći su učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", puštani snimci nastali u proteklih nekoliko dana.

Jedan od klipova bio je onaj iz izolacije, kada su Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević komentarisali to da je navodno Lepi Mića nagovorio Ramonu Beganović da zavede Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam šta da kažem, evo pričaće Mića umesto mene - rekla je kratko Luna.
Ja volim kad se priča o meni, to iskeno poštujem i cenim. Problem Aleksandra i Davida je njihov problem, ne moj. O Davidu neću reći ništa ružno, jer on nikada nije rekao ništa pogrešno. On ima problem sa devojkom koju mnogo voli - nadovezao se Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su svoju verziju priče izneli Aleksandra i David, koji su već nekoliko puta ove noći bili glavni akteri na klipovima.

Mi imamo naše nesuglasice koje traju, neću se prepirati. Ona je pričala sa Ramonom u toaletu i ona joj je to rekla - naveo je Dragojević.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NJENA MAJKA NIJE SREĆNA! Zerinina drugarica šokirana Banetovim ponašanjem: On je MALTRETIRA, nije takav bio ranije! (VIDEO)

Gospodin folirant vrši pritisak na moju vezu, gleda da manipuliše, da uplete neku drugu devojku u moju vezu. On mrzi ljubav, kad vidi trunku ljubavi gazio bih po njoj. To verovatno vuče iz prošlosti jer nije imao ljubavi. On je rekao da bi voleo da se David i Luna smuvaju. Muka mi je od napada, od svega, imam i ja dušu. Ja to trpim dve godine. Oni ne utiču na našu vezu, ali utiču na to da ja ponekad puknem - rekla je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'