AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Četvrtak je u Beloj kući rezervisan za gledanje snimaka nastalih u poslednjih nekoliko dana. Ovoga se zadrugari veoma plaše, ali gledaocima je ovo svakako jedna od omiljenih emisija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Akreri video-snimka koje je izazvao opšti haos u beloj kući su Luna Đogani i David Dragojević koji vreme u Zadruzi provode zajedno, a njegova devojka Aleksandra Subotić se zbog ove situacije gušila u suzama.

Poludeću ovde. Ova pesma je namenjena za mene i Slobu u prošloj sezoni kada smo se muvali. Dovešćete me do toga da neću ni sa kim pričati. Ja nisam luda i ovde nema emocija. Ovo je katastrofa, ja ne želim da slušam više ove gluposti - besno je rekla Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je muka od zlih ljudi koji mene pokušavaju da povrede. Meni ne smeta Luna. Ne radi ona ništa loše. Ja znam, da između njih nema ništa - plakala je Aleksandra.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nema veze sa vezom. Zašto se pecaš na gluposti oni to rade namerno - vikao je David na Aleksandru.

Marija Kulić komentarisala je odnos Lune i Dragojevića zbog čega su Aleksandra i David skočili  i uputili joj najteže reči, a obezbeđenje je sprečilo da dodđe do fizičkom kontakta.

Ludiš jer si zaljubljen u Lunu - vikala je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na na nju jedino mogu da se izderem ili da joj stavim ku*ac u usta. Pošto ne želim da joj stavljam ku*ac u prljava usta, mogu samo da urlam na nju - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nova učesnica Suzana Pevorić Blondi, prišla je Aleksandri i pokušala da je urazumi govoreći da Lunu ovde ne zanima nijedan muškarac.

Da li si ti luda? Zašto plačeš? Lunu ovde niko ne zanima, alo - vikala je Blondi na Aleksandru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića izjavio je da Aleksandra ima takvu reakciju jer je shvatila da između Lune i Davida postoj jake emocije, a potom mu je modna blogerka žestoko odbrusila.

Svi znamo da si bio zaljubljen u Kiju, ali ti se deda i nećeš nikada moći da budeš sa njom. Ja sam bila ljubavnica ali sam dobar čovek. Ti bi bio najsrećniji kada bi me video mrtvu. Maltretirao si me devet meseci. Ja nisam loš čovek - vikala je Luna na Miću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su se potom čašćavali brutalnimn uvredama, a njihovoj svađi nije bilo kraja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#Blondi

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zadruga 2

'