AKTUELNO

Njihove reči odzvanjale se najluksuznijim imanjem!

Miljana Kulić je u toku emisije kada su zadrgarima puštani klipovi, počela da roni suze i histeriše govoreći da se ne oseća dobro, a potom je njena majka Marija Kulić otkrila da njena ćerka često umišlja da je bolesna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana ti umišljaš neko stanje. Davala si krv, sve je u redu. Od kako je ušla Ana Korać i rekla ti da joj je umro otac, ti govoriš da ti nije dobro. To ti namerno govore - govorila je Marija.
Jedva gutam. Ne mogu više, mama. Nemam slatkiše, nemam sok, nemam ništa. Ja ne mogu bez toga - plakala je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nesreća koja se nedavno dogodila popularnom pevaču, Darku Laziću, dodatno je potresla Kulićevu.

Potreslo me je kada sam čula šta se desilo sa Darkom Lazićem i sa tatom Ane Korać. Ne mogu ja to izdržim - vikala je Miljana.

Mariju je Miljanino ponašanje veoma iznerviralno, pa je na njeu histeriju i plakanje, odgovorila žestokim tonom i poručila joj:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam šta izmišljaš sada. Ti si zdrava. Ne znaš šta hoćeš. Ne znam šta više da radim sa tobom. Da si kući i da ovo radiš, ja ne bih znala šta da radim sa tobom. Svaki drugi dan zoveš hitnu pomoć kad si kući. Da li si ti normalna? Znaju te svi lekari i u Nišu, sad i u Beogradu. Ti nisi normalna - urlala je Marija.
Ne mogu više. Sedim kući i ćutim. Kuća, majstori, rijaliti, rodila sam Željka, rođenje, krštenje... Meni je lako? Čujem sada za Darka Lazića. Konstantno napadi i stresovi. Meni nije lako kada čujem da moju majku neko vređa - plakala je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To sve žene rade. Bila si trudna kada si izašla iz rijatilija. Kući je bio mir i tišina. Ti si govorila kući da ti smeta mir i tišina i da jedva čekaš da uđeš u rijaliti. Kakav si ti to imala stres? Ko tebi priređuje stresove? Glupačo glupa. Ne znaš da gledaš sebe i tako ćeš da živiš celog života, kao vucibatina - urlala je Marija.
Molim te da me pustiš. Pusti me na miru, molim te - vikala je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: TI LEŽEŠ U KREVET DRUGIH MOMAKA! Aleksandra i Mina se ŽESTOKO POSVAĐALE i izvređale! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'