AKTUELNO

Dragani je zastala knedla u grlu!

Kao i svakog četvrtka, ove noći su učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" puštani snimci nastali proteklih nekoliko dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina Hećo je u klipu govorila o Dragani Mitar i izjavila da je ona ušla sa planom, te da joj prija kada je spajaju sa Markom Miljkovićem, kao i će vremenom popustiti kočnice i da će se upustiti u ljubavnu romansu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moje mišljene si čula u klipu. Tebi je smešno kada te spajaju sa drugima. Ne milim da ćeš se lepo provesti. Tebi prija kada te spajaju sa drugim muškarcem. Imaš muža i dete kod kuće - rekla je Zerina.
Mene to ne potresa - odgvorila je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je ustao i za crnim stolom otkrio da je Dragana učinila preljubu pre ulaska u "Zadrugu" i da mu je to ona rekla u poverenju.

Dragana je sa dvadeset godina ušla u vezu sa mužem koji je ostavio ženu i dvoje dece da bi bio sa njom. Sa njim je dobila sina i venčala se posle tri godine. U tom braku došlo je do razilaženja jer je ona bila sa nekim dečkom četiri meseca. Opravdanja nema što je prevarila muža i ja to osuđujem. Oni se nisu razveli. Ona je meni rekla da ni on nije bio fin. Prijateljstvo sa Markom podržavam - pričao je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JECALA NA SAV GLAS: Kija i Sloba su radili dok sam ja udarala GLAVOM O ZID, bila sam najgora LJUBAVNICA omražena u celoj Srbiji! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Dragana Mitar

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'