separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Aleksandra ne može da se pomiri sa tim da će njen otac dobiti još jedno dete: ON NEMA STABILAN POSAO, ZADESILE SU NAS VELIKE TRAGEDIJE! (VIDEO)


Mina podržava njihovu odluku!


Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić nedavno su uplovili u ljubavnu romasu, a sada očekuju i prinovu. Ova vest potresla je ukućane Bele kuće, a naročitao njihove ćerke Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški

Autor: TvPink Printscreen

Naime, tokom večerašnje emisije u kojoj su zadrugarima puštani klipovi dešavanja u Zadruzi predhodnih dana, Aleksandra je izjavila da ne podržava njihovu odluku da imaju dete, sa čim se Mina nije složila. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja ne verujem u bilo šta dok meni to ne kaže moj otac. Ja poznajem svog oca i znam u kakvoj je situaciji i kakve su nas tragedije zadesile u poslednjih par godina. Ne mislim da je sada pravo vreme za dete. Ako se desilo, to je Božija volja. Mislim da je suviše rano da imaju dete i da bi prvo trebalo se upoznaju. Ja nemam ništa protiv da on bude zaljubljen i ima devojku. Teško mi je pala ova vest. Ja imam malo dete i znam koliko je teško zaradtiti i odgajiti to dete. Moj tata trenutno nema stabilan posao - pričala je Aleksandra. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ako moja mama misli da bi tako trebalo onda ja to podržavam. Ukoliko moja mama i njen otac to žele, ja ih podržavam - rekla je Mina. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti