AKTUELNO

Mina podržava njihovu odluku!

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić nedavno su uplovili u ljubavnu romasu, a sada očekuju i prinovu. Ova vest potresla je ukućane Bele kuće, a naročitao njihove ćerke Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, tokom večerašnje emisije u kojoj su zadrugarima puštani klipovi dešavanja u Zadruzi predhodnih dana, Aleksandra je izjavila da ne podržava njihovu odluku da imaju dete, sa čim se Mina nije složila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne verujem u bilo šta dok meni to ne kaže moj otac. Ja poznajem svog oca i znam u kakvoj je situaciji i kakve su nas tragedije zadesile u poslednjih par godina. Ne mislim da je sada pravo vreme za dete. Ako se desilo, to je Božija volja. Mislim da je suviše rano da imaju dete i da bi prvo trebalo se upoznaju. Ja nemam ništa protiv da on bude zaljubljen i ima devojku. Teško mi je pala ova vest. Ja imam malo dete i znam koliko je teško zaradtiti i odgajiti to dete. Moj tata trenutno nema stabilan posao - pričala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ako moja mama misli da bi tako trebalo onda ja to podržavam. Ukoliko moja mama i njen otac to žele, ja ih podržavam - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MINI I MOSKVI PUŠTENA ĐEKSONOVA PESMA o njihovim avanturama iz kupatila! One mu poslale interesantnu poruku! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 2

'