AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa tim da će se neke stvari promeniti.

Bane Čolak i njegova devojka Zerina Hećo sve češće upadaju u teške emotivne krize, a najteže im pada to što mnogi ukućani konstantno komentarišu njihov odnos i daju sebi za pravo da donose zaključke o ljubavi koju oni osećaju jedno prema drugom.

Međutim, oni su u toku noći imali do sada neviđenu raspravu, koja je bila prouzrokovana svakodnevnim razmiricama, a koja se završila tako što je Čolak udario rukom u staklo gde se i povredio.

Foto: RTV Pink

Kako bi se razrešila ova situacija, Drvo mudrosti pozvalo je takmičara na jedan razgovor, a on je otvorio dušu i priznao kako se oseća posle svega što ga je zadesilo u poslednjih nekoliko dana.

Plakao sam. Bilo mi je krivo zato što sam dozvolio sebi da u besu udarim u to i da se posečem i sve ostalo, drugo, bilo mi je krivo što moja mama gleda ovo kod kuće, bilo je potresno za nju. U vezi Zerine i mene sam pogrešio, ja grešim konstantno. Rekla je da neće da spava sa mnom i da hoće da je pustim. Ja sam joj rekao da je lakše da bude tu uz mene. Naravno da nemamo isti odnos kao pre, ali pokušavamo da te neke stvari izgladimo, time što nismo prisni kao pre. Samo da imamo neki okej odnos i mislim da će to biti još par dana dok se sve ne smiri da vidimo da li možemo da nastavili dalje ili ne možemo. Da probamo da prebrodimo ovo, a ona misli da je najbolji način da se odvojimo i da pokušamo da se prvo ja malo iskuliram, pa ona. Predložila je da se više družimo sa drugim ljudima i da ne budemo konstantno zajedno. Ja više nemam šta da izgubim. Ja ne vidim drugo rešenje, ja sam radio onako kako sam mislio i sve što sam joj zamerao smatram da je na mestu. Drugi misle da sam konzervativan, zato ja nisam poslušao mamu u prvom momentu... Ona meni doliva ulje na vatru, kad vidi da sam nervozan neće da me smiri, nego me provocira i govori da se sklonim od nje. Ona je tad kad se napila lupetala neke gluposti i izmišljotine, što je meni prekipelo. Nema to veze sa njom nego sa tim što ja taložim taj bes u sebi, ali ne samo u odnosu sa njom, nego i sa drugima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je još takmičar ispričao pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Bane Čolak

'