AKTUELNO

Rečima pokušala da je podigne.

Mina Vrbaški je grcala u suzama pričajući svojoj mami Ivani Vrbaški da se ne oseća najbolje i da je svi cimeri nerviraju. Od muke koja je tišti, ona je zaplakala. Ivana ju je tešila i davala joj savete kako da prebrodi krizu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš da očekuješ od mene da ću sve da ostavim zbog tebe. Nemoj da očekuješ da ću da te branim od drugih - pričala je Ivana, na šta je Mina izazila svoje nezadovoljstvo:
Ne treba ti mene da štitiš. Ja sam preumorna. Ne mogu sa ovim ljudima - rekla je plačljivim glasom Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Pusti me da se sredim samo malo. Ovde Mina, mogu 20 da nabrojim da su ispod tvog intelektualnog nivoa. Organizuj se, peri veš - savetovala je Ivana Minu.

Ivana nije prestajala da bodri svoju ćerku i savetuje je da mora da se podigne iz ovog psihičkog pada i da nastavi da se zabavlja i svoje misli preokupira drugim stvarima.

Znaš kako bih te ja sada tukla. Ja sam mislila da kada ja dođem ovde, da će ti to biti penicilin, da ćeš se dići za naredna tri meseca, a pogledaj se - Ivana je nastavljala da bodri svoju ćerku, a njene suze nisu stale.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UŠLE U RASPRAVU ZBOG MARKA! Matora naterala Lunu da prizna šta je imala sa Miljkovićem: BILA SI SA NJIM PET PUTA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'