AKTUELNO

Zerina nije mogla ni da sanja na šta je sve spreman njen (bivši) dragi.

Duže od dva meseca ljubavna veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka je na klimavim nogama. Zaljubljeni Užičanin u više navrata pokušao je da sputa svoju dragu, utiče na promenu njenog ponašanja i karakternih osobina, za šta ga je ona nebrojano mnogo puta optužila, a budući da na njegove zahteve i naređenja nije želela da odgovori, još jednom u nizu donela je odluku da na njihovu vezu stavi tačku, sa čim Čolak nikako nije mogao da se pomiri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poslednji udarac u slomljeno srce tužnog Čolaka bila je Zerinina odluka da napusti njihov zajednički krevet u kojem su do sada spavali i preseli se u pab, što ga je dotuklo. Budući da višesatni pokušaji da reši problem sa Zerinom nisu urodili plodom, kao ni njegova kuknjava, Čolak je pokušao da ostvari svoj cilj drugačijim metodama, te je pribegao pretnjama - svojoj najvećoj životnoj ljubavi jasno je stavio do znanja da će je u naredna dva meseca činiti sve kako bi je uništio, kao što je ona, kako tvrdi, uništila njega. Međutim, Zerinu ni to nije uplašilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Videvši da mu čak ni pretnje i agresivan pristup nisu pomogli da ostvari ono što je naumio, Čolaku nije preostalo ništa drugo nego da pribegne metodi koja, kao po nekom nepisanom pravilu, uvek urodi plodom, i od sebe napravi žrtvu. Iako su to, prema svedočenju brojnih zadrugara, mnogi učesnici rijalitija u više navrata pokušavali, niko do sada nije bio ovako inovativan i kreativan kao Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Domišljati Bane je samo nekoliko trenutaka pre nego što će Zerina, koja ga je pre toga ostavila pred milionskim auditorijumom Televizije Pink, ući u spavaću sobu, nabacio snuždeni izraz lica, dobro osmotrio da li ga neko posmatra, a onda, budući da suze na silu nisu htele da poteku, pribegao do sada neviđenoj metodi - on je pljuvačkom navlažio svoja dva kažiprsta i namazao predeo oko očiju, kako bi učinio sve da bi ostavio utisak uplakanog i povređenog muškarca što mu je, čini se, na kraju bar nakratko pošlo za rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim prstima, koje je prethodno polizao, Bane je navlažio oči, a potom ponovo nabacio snuždeni izraz lica. Ubrzo se pojavila Zerina koja je imala šta i da vidi - povređenog Baneta koji roni suze zbog kraha njihove ljubavi, te se sažalila i, budući da nije imuna na suze (ovaj put - lažne), ostala duže od jednog sata i tešila skrhanog Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Banetov postupak na društvenim mrežama ismejali su milioni gledalaca "Zadruge", a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku:

D. T.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zerina Hećo

'