AKTUELNO

Mladi Đogani je istakao da deo njihove porodice može da bude bilo ko, ko se dopada njegovoj sestri.

Tomislav Panić Toma je tokom večerašnje emisije "Pitanje gledalaca" izjavio da je Luna Đogani jedna od najlepših devojaka u Beloj kući i time pokazao simpatije prema modnoj blogerki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miroslav Đuričić Miki i Toma su se osamili i ispred rehabilitacije Panić je odlučio da pročita Mikiju svoje ljubavne stihove napisane Luni.

Uglavnom me zaboli nedodirljivost jer koliko želim da budem tu, shvatam koliko neko ne želi da bude tu pored. Voleo bih da je čuvam - čitao je Toma.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je Toma pročitao svoju pesmu posvećenu Luni, Miki ga je savetovao kako bi trebalo da postupi i ukazao mu na njegove greške.

Ti si kao stidljivi dečak, plašiš se da ne izgudiš prijateljstvo koje imaš. Pitaću je ja šta misli o tebi. Trebalo bi da joj daš do znanja da ti se dopada. Nije trebalo da ulaziš u priču sa ovim devojkama ovde. Ona nema predstavu da ti nisi imao hrabrosti da joj priđeš. Ona misli da si neozbiljan - savetovao ga je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihov razgovor prekinuo je Adam Đogani, a potom ga je Miki upitao da li bi porodica Đogani prihvatila dečka kao što je Toma.

Mi se nikada ne mešamo, ali Toma je dobar dečko. Mi nismo ni Slobu na početku gotivili - rekao je Adam.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'