AKTUELNO

Matora se oseća tužno jer joj nedostaje devojka.

Jovana Tomić Matora već danima naglašava da se oseća neraspoloženo zato što joj nedostaje devojka Sanja Stanković i zato što nikako ne može da nađe zajednički jezik sa novim cimerima. Ona je otvorila dušu Drvetu mudrosti i ispričala sve što je muči.

Ništa me ne ispunjava. Mislim da je to zato što mi Sanja nedostaje. Lepo mi je što sam se vratila, ali mi se ne sviđaju međuljudski odnosi, pa se osamljujem, pa prizovem takve misli. Svi su negativni i mračni, jedini koji mogu da me nasmeju su Rada i Giba. Može da se seče tenzija. Svi napeti kao strune, čekaju da se nešto desi - žalila se Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se dotakla i trenutno najaktuelnije teme - ljubavnog trougla između Ane Korać, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

Aleksandra mu non-stop nešto k*nja i zvoca. Kada se družim sa njim, samo čekam kada će ona da iskoči, pa mi bude neprijatno. Tako se i Ana oseća, samo što je ona ful riba, pa je još gore - rekla je Matora.

Matora je na kraju dodala i koliko se razočarala u Eleonoru Miljković, sa kojom je bila toliko bliska da je njena devojka Sanja nedavno izjavila da oseća ljubomoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se uvek tripujem da umem da procenim ocobu, ali sam se toliko zeznula u vezi sa njom. Delovala je super, uvek nasmejana. Ona je mali prevarant, uopšte nije naivna i fina. Drago mi je što sam na vreme uvidela i sklonila se da ne bih bila povređena - dodala je ona.
Matora, ti uvek ideš srcem - zaključilo je Drvo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IZGLEDAŠ KAO RASPALI VAMPIR! Dorotea ŽESTOKO ZARATOVALA sa Brendonom, pale teške uvrede! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'