AKTUELNO

Oboje će se držati na distanci.

Zerina Hećo i Bane Čolak su ljubavni par koji je prethodnih nedelja imao veoma žestoke svađe koje su njhovu vezu dovele do ivice raskida.

Ove noći zadrugari su imali priliku da gledaju neke od prizora njihovih teških rasprava, a glavni akteri su dobili mogućnost da prokomentarišu ono što je emitovano.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo mi zajedno, niti je kao što je bilo. Sramota me je nekih reči koje je izgovorim i koliko mogu nisko da se spustim, da izgovaram neke stvari, da kada mi Zerina kaže "pusti me" da ja tako trčkam za njom. Globalni problem je što ja kada nešto imam, ja to odmah rešava. Prešao sam preko svojih reči i pet dana sam pustio Zerinu, nismo spavali zajedno, nismo ni komunicirali. Prešao sam preko svoje reči, pokazao sam joj da sam počeo da se menjam, jer ona zna da to pre ne bih prihvatio. Kad se mi posvađamo, ja nemam želju da pričam, da jedem, samo da pijem kafu i pušim cigare. Ja sam ovime pokazao da mogu da se menjam - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zna Zlata, Jelena i Mića, šta je proživljavam. Ja smatram da on treba da ide kod psihologa. On je smršao 11 kilograma, za dva meseca, to nije u redu. On mora sa nekim da popriča. On i ja smo za sada na nekom čekanju dok ja ne vidim da se on promenio svoje ponašanje. Sve što je napravio u poslednjem periodu, meni je strašno, traumatično i stresno - rekla je Zerina sa knedlom u grlu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Adam LJUBOMORAN na odnos Marijane i Bore, on priznao da ju je DODIRIVAO, a onda se umešala i Dorotea, pa ga NAJŽEŠĆE IZVREĐALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'