AKTUELNO

Odradio je ovaj zadatak savršeno!

Treći po redu ove noći, kada zvezdice odgovaraju na temu "Rok muzika sedamdeseti i osamdesetih godina", nastupao je Tomislav Božović i to sa pesmom "Here I Go Again" grupe "Whitesnake".

Foto: TvPink Printscreen

Toma je pokazao zavidnu energiju na sceni i zapalio studio, pa je i rezultat bio i više nego odličan - svih pet glasova.

Stvarno si ovo energično otpevao. Čak si ovde usvojio neke pokrete koje si propustio u imitaciji Fredija Merkjurija, ovde si počeo da glumiš, što mi se mnogo dopalo, baš je izgledalo kao da si ti jedan pevač svestan svojih kvaliteta i da masa mora da ti se pokloni dok pevaš. Stvarno si bio ubedljiv, momci oko tebe su svirali kao da su pravi rok bend, ukupno ste dali jedan odličan utisak, zato ovo jeste petica - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka čast Tomo, to je tvoj stil. Malo ti je glas u nekim trenucima bio tiši, ali si ti to izneo na pravi način, kao pravi roker, bend okolo svaka čast, celokupan utisak petica - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Božović

'