AKTUELNO

Dao je sve od sebe.

Igor Lazarević ove noći nastupao je u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" pod rednim brojem osam u drugoj po redu emisiji četvrtog kola, u kojoj je zadatak mališana da kroz svoje nastupe dočaraju "Rok muziku sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka". Igor je otpevao pesmu "Show Must Go On" legendarnog sastava "Queen".

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, žiri nije bio potpuno zadovoljan, a on je ovoga puta dobio četiri stolice.

Nije ovo pesma za tvoj glas, ne pristaje tvom vokalu. Uhvatio si se ogromne jabuke. Fredi je ovu pesmu otpevao već je bio u poznoj fazi, već je bio teško bolestan, došao je u studio, slomljen i otpevo ovu pesmu. Ovo je pesma naših života. Ja je živim od prvog dana. Kad stanem na stejdž ja moram da pevam, bez obzira na to da li sam imala smrtni slučaj, da li sam bolesna, da li me dete iznerviralo, ovo je pesma naših muzičarskih života. Ovo je mnogo teška pesma, najveća koska koju možeš da izabereš. Mnogo mi je žao što si izabrao ovu pesmu - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je za mene duboko emotivna pesma. Svako ima svoj šou koji mora da ide. Nije mi toliko toga smetalo, ali tvoja duša nije još dorasla ovoj pesmi, zato što si jako mlad. Ovo se plače dok se peva, ovo se vrišti dok se peva - istakla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Igor Lazarević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'