AKTUELNO

Kockareva navijala za njega iz sve snage!

Treći nastup u drugoj epizodi sedmog kruga "Pinkovih zvezdica - All Stars"  imao je Nikola Milenković. On se potrudio da ovog puta ima pravi scenski nastup, te je odabrao da se predstavi pesmom "In my feelings" koju u originalu izvodi Drejk, a Kija Kockar je priznala da mu je ona izabrala numeru.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, njegov performans nije zadovoljio čula žirija koji su odlučili da on dobije 4 glasa, a svoju stolicu je spustio Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se spustio, pa ću ja i da kažem. Nikola, bio si odličan, ozbiljna promena u tvojim nastupima i cenimo što si se odlično kretao i imao stav. Ali nisi totalno ušao u ovu pesmu. Ovo je jedna ozbiljno jaka četvorka - rekao je Marko Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu birala pesmu. Meni je Nikola pisao i pitao me za neku drugu Drejkovu pesmu koju nisam znala, pa smo izabrali poznatu. Možda je predugo trajala pesma, tu se slažem. Hvala ti što si me gledao u oči i pevao mi. Četvorka je dobra ocena, jaka četvorka. Dobro si prošao - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao Nikolin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Nikola Milenković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'