AKTUELNO

Ovaj dvanaestogodišnji dečak je zadovoljan dosadašnjim plasmanom, ali i dalje ne razmišlja o superfinalu.

Najgledanije muzičko takmičenje za sve talentovane mališane, koje im pruža ogromno iskustvo, jesu svakako "Pinkove zvezdice". Petar Bulatović iz Podgorice je svojom šarmantnošću i vokalnim sposobnostima stigao do petog kruga.

Foto: TvPink Printscreen

U svim prethodnim krugovima ovaj dvanaestogodišnjak se trudio da da svoj maksmum, a pošto je postigao zavidan uspeh u ovom takmičenju, pitali smo ga da li se nada super finalu, a evo šta je povodom ovoga rekao.

Zadovoljan sam svojim uspehom, jer je velika stvar uopšte kvalifikovati se za ovo takmičenje. Došao sam ovde prvenstveno da pevam i da steknem iskustvo, ne razmišljam još uvek o superfinalu - bio je skroman Petar.

Foto: TvPink Printscreen

Za postignut plasman u ovom takmicenju bili su potrebni sati napornog vežbanja, a sa svim tim se izborio uz pomoć svog mentora i podršku svoje porodice.

Sa mnom radi mentor Frenki Bogićević sa njim vežbam nedeljno nekoliko puta. Biramo zajedno pesme sa roditeljima i bratom. Uvek pevam pesme koje mi leže i to je najčešće pop folk - rekao je on.

Ovaj talentovani decak je sve napore uložio u muziku i ovom sferom bi voleo i da se bavi u budućnosti. Pored pevanja, Petar svira i klavir, pa je svaku poru njegovog života obojio muzičkim tonovima.

Pored pevanja, ja sviram klavir, tako da sam potpuno posvećen muzici i tamo se i vidim - bio je potupno siguran.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Petar će ponovo stati na veliku scenu sa još sedmoro talentovane dece, zato ne propustite ovo muzičko takmičenje i budite uz Televiziju Pink u petak sa početkom 21:45, a u nastavku pogledajete neki od njegovih najboljih nastupa.

Pročitajte još: OD SLEDEĆE NEDELJE ĆE SE PROMENITI MNOGE STVARI U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Napeto do samog kraja, takmičenje je NASTAVILA ONA! (VIDEO)

D. B.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'