AKTUELNO

Zadovoljan je svojim napretkom u "Pinkovim zvezdicama".

Najtalentovaniji mališani koji su se prijavili za muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" su došli do petog kurga, Među njima se našao i Dražen Baković koji je pokupio sve simpatije žirija. Iz nastupa u nastup, njegov napredak je sve vidljiviji, a evo kakvo je iskustvo poneo sa prethodnih nastupa.

Ovo je veliko iskustvo za mene. Baš sam prezadovoljan svojim nastupima. Voleo bih da dođem do superfinala - bio je iskren ovaj dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pored muzickog potencijala i harizme koji su neosporni kod Drazena, njemu su bili neophodni sati i sati napornog vežbanja, da bi postigao željeni uspeh, a za sve to su zaslužni njegovi mentori koji ga bodre kroz ovo takmičenje.

Sprema me Danijel Alibabić i Snežana Ćosović. Danijel je moj mentor kroz ovo takmičenje i on mi bira pesme koje mi leže i preferiram da pevam pop folk. On je osetio da mogu da se izborim sa izborim sa svime što me čeka u takmičenju, tako da me je on prijavio za "Pinkove zvezdice" - rekao je mališan.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Dražen je istakao da sa još nekoliko drugara koji su se takođe prijavili za ovo takmičenje ide u istu školu pevanja i da se privatno druži sa njima, kao i da razmenjuju utiske nakon svakog nastupa. On je dodao i da su komentari žirija presudni za njegov uspeh.

Sve što oni kažu, ako to usvojimo to će biti bolje za nas. Komentar koji nikada neću zaboraviti je kada je Goca rekla da je jedini poriv koji ima da me vodi u studio i da mi da pesmu, to me je baš obradovalo i ulilo veliku nadu - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Ova Pinkova zvezdica svoj poziv i karijeru vidi u muzici i za svoj zacrtani cilj će se boriti i nakon završetka ovog muzičkog programa.

Voleo bih da se bavim muzikom. U slobodno vreme volim da igram fudbal, ali prvenstveno bih se bavio pevanjem - zaključio je Dražen.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ZVEZDA JE ROĐENA! Adil van sebe od oduševljenja Ljubom Stankovićem: Bravo, lepotane mali! (FOTO+VIDEO)

Draženov nastup kao i izvedbe još sedmoro sjajnih kandidata, gledaćete u novom izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45h samo na TV Pink!

D. B.

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'