AKTUELNO

Ognjen je zadovoljan svojim nastupima i jedva čeka trenutak kada će videti emisiju na televiziji.

Ovog petka u prvoj emisiji šestog kruga najgledanijeg dečijeg takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice", gledaoci će imati priliku da vide Ognjena Repanovića koji će izvesti pesmu "John Wayne" Lejdi Gage.

Kroz ovo takmičenje on je pokazao talenat za pevanje, ali i za plesa i uopšte scenski nastup. Kako sam kaže, za njega "Pinkove zvezdice" predstavljaju čistu umetnost, a sada otkriva najlepši trenutak tokom takmičenja.

Najlepši momenat u ovom takmičenju je svaki put kada izađem na binu i pokažem ono na čemu sam naporno radio i spremao, a to ispadne onako kako želim - rekao je Ognjen.

Foto: Printscreen Youtube

Energični nastupi su postali njegov zaštitni znak, a od ovog kruga je sa njim na bini i čitava grupa plesača.

Hvala plesačima koji rade sa mnom, presrećan sam zbog toga. Sve izgleda onako kako sam zamišljao i sve izgleda predivno kada su oni sa mnom na sceni - kaže Repanović.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ognjen je zadovoljan svojim nastupima i jedva čeka trenutak kada će videti sebe na televiziji.

Kada gledam sebe na televiziji, imam tremu, ali je to više neko uzbuđenje i jedva čekam da vidim kako sve to izgleda, kako će zapravo publika to videti i doživeti - objašnjava Ognjen.

Ovaj talentovani dečak je zahvalan svima koji ga podržavaju, jer mu to mnogo znači tokom takmičenja.

Želim da ovim putem pozdravim sve moje prijatelje, porodicu i one koji me podržavaju. Uz mene su sve vreme, podržavaju me i nadaju se da ću dogurati što dalje u takmičenju - kaže za kraj Ognjen.

Ognjenov nastup, ali i nastupe još trinaestoro talentovane dece videćete u novom izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 23. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Autor: M. Đ.

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'