AKTUELNO

Maša je zahvalna svima koji je podržavaju!

Ovog petka u prvoj emisiji šestoj kruga najglednijeg dečijeg takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice", gledaoci će imati priliku da vide Mašu Tanasković, koja će izvesti pesmu "Mali" Mike Kostić.

Za Mašu, "Pinkove zvezdice" predstavljaju neprocenjivo iskustvo, druženje sa drugarima i ono najvažnije i u čemu najviše uživa - pevanje:

Najlepši trenutak u dosadašnjem takmičenju je kada pevam, kada se družim sa ostalim učesnicima i sve što se dešava tokom snimanja - kaže Maša.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U petom krugu takmičarima na sceni su se pridružili i plesači, a to će se nastaviti i tokom šestog. Maša je oduševljena što nije sama na sceni:

Da, oduševljena sam, plesači uvek ulepšaju scenu, bude mnogo efektniji nastup. Mnogo sam srećna jer su oni sa mnom na bini. Uglavnom prvenstveno vodim računa o pevanju, ali kada osećam to što pevam, onda uspem da prenesem to na gledaoce i kroz scenski nastup - kaže ona.

Foto: TvPink Printscreen

Maša je zadovoljna svojim nastupima i čudno joj je kad sebe gleda na televiziji:

Nije isto kao kad sam na sceni i kada se gledam na televiziji, potpuno je drugačiji osećaj i veoma je čudno - iskrena je Maša.

Ona je veoma zahvalna svima koji je podržavaju, jer joj svaka reč podrške mnogo znači:

Svi kažu da sam odlična, da sam lepa na sceni, da dobro pevam. Uglavnom su to reči hvala, mada mislim da uvek može bolje - kaže za kraj Maša.

Mašin nastup, ali i nastupe još trinaestoro talentovane dece videćete u novom izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 23. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Autor: N. V./ M. Đ.

#Maša Tanasković

#Pinkove zvezdice

'