AKTUELNO

Danas Dubai, prekosutra Padova, posle ko zna...

Promovisanje drona RW 20 na Expo 2020 u Dubaiju, po ideji vlasnika ružičaste imperije Željka Mitrovića – koji je izašao iz Pinkovog razvojno – istraživačkog centra (PR-DC) uspešno se privodi danas kraju.

Foto: RTV Pink

Ponude su stizale sa raznih strana od zainteresovanih investitora koji žele da zajedno sa ogrankom Pink Media Group - PR-DCom proizvode zajedno bespilotne letelice RW 20. A da Pink Media Group zajedno sa Mitrovićem ne miruje, dokaz je činjenica da već u subotu na sajmu u Padovi će biti predstavljen željno očekivani Pink car. Tim putem, Željko Mitrović oglasio se svojim Instagram pratiocima:

Foto: Pink.rs/Željko Mitrović/Instagram

“Uspesno privodimo kraju svetsku premijeru našeg drona RW 20 u Dubaiu, a već u subotu na sajmu u Padovi, premijera Pinkmobila koji ubrzanje do 100 km postiže za samo 1,9 sekundi i to iskljucivo uz pomoć green energy!” – rekao je Mitrović.

Pink Media Group na čelu sa Željkom Mitrovićem trudi se da uvek bude u skladu sa savremenim tokovima, te je ovaj automobil konstruisan na pogon zelenom energijom, i impresivan je podatak da mu je snaga čak 504 konjske snage, da razvija brzinu od 340 kilometara na čas, i da ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1, 9 sekundi. Pro tom Željko Mitrović najavljuje i prve trke na kojima će učestvovati Pink mobil, 28. novembra i to sa prestižnim timom koji sačinjavaju tri žene koje su svojevrsni simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija.

Radujemo se novim uspesima Pink grupacije i Željka Mitrovića, a za početak želimo u Padovi uspeh kakav Pink car i zaslužuje.

Autor: S.P.

#Dron

#EXPO 2020 u Dubaiju

#PR-DC

#Pink Media Group

#RW20

#Sajam u Padovi

#auto

#pink car

#Željko Mitrović