AKTUELNO

Fulvio Mario Ballabio, vlasnik Monte Carlo Motors-a, koji je zajedno sa Pinkovim istraživačko-razvojnim centrom konstruisao i proizveo Pinkmobil, danas je i zvanično obelodanio integraciju i kreiranje tima pod nazivom “Pink Monte Carlo Motosport”.

Nakon spektakla na prestižnom sajmu u Padovi gde je predstavljen luksuzni "Pink car" namenjen auto trkama, tim povodom je, vlasnik i osnivač Pink Media Group Željko Mitrović, na svom instagram profilu podelio snimak, gde je, Billabio istakao koliko je presrećan što je učestvovao u ovakvom projektu, dodajući da je posebno zahvalan na poverenju koje mu je Mitrović ukazao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam veoma srećan što sam danas ovde. Veoma hvala gospodinu Mitroviću što mi je dao ovo poverenje zajedno sa gospodinom Zakom Reljanom organizujem ovo. Ceo moj život sam se trkao sa Miki Mausom, i ostao sam dosledan Voltu Dizniju. I sada vidim kod male dece film "Saeta McQueen" , gde kroz istoriju znamo da on prestaje da se trka zato što je on svoj volan predao ženama, i meni je danas drago što svoj volan predajem mojim prijateljima Tamari, Aleksansri i Vanini - istakao je Billabio.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic

Nakon Billabio - a, Mitrović je takođe naveo koliko je rad na Pinkmobilu bio važan za njega, dodajuči da je i prvi flying car predstavio upravo prijatelju Fulviu, kako ga je i sam nazvao.

- Mi verujemo da zajedničkim snagama možemo da razmišljamo o budućnosti. Fluvio je veoma važan u mom životu.Pre pola godine, kada sam napravio prvi flying car, poslao sam njemu slike i video, da bi mi dao svoje mišljenje. Rekao mi je: "To je savršeno, neverovatno, mogu li ja biti prvi koji će testirati?" Rekao sam mu da sam ja proizveo prvi flying car samo da bih ja bio prvi test pilot. Malo ko bi razumeo to, ali Fluvio jeste razumeo moju viziju - rekao je Mitrović.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic

Mitrović se potom još jednom zahvalio Fluviu, kao i celom timu koji je učestvovao u ovako zahtevnom radu na Pinkmobilu, dodajući da je "Pink Ladyi" jednistvena, jer koristi ekološku energiju. Kako je naveo, najvažnija stvar je to, da su žene piloti važne u timu, jer bez žena u svetu, ništa ne bi moglo da se uradi.

- Pobeda nije najvažnija, ali žene su najvažnije, i to je razlog zašto sam tako ponosan na ovaj projekat! - zaključio je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor:

#Pink Media Group

#Željko Mitrović