AKTUELNO

Od 24. do 27. maja, na Beogradskom sajmu održaće se 64. Međunarodni sajam tehnike, a domaća javnost će po prvi put moći da vidi kako izgledaju patenti PR-DC.

Od sutra se na Beogradskom sajmu održava 64. Međunarodni sajam tehnike po sloganom "Inovacije pred vašim očima", a tokom trajanja sajma, posetiocima iz Srbije i regiona predstaviće se i Pinkov istraživačko-razvojni centar (PR-DC).

Štand PR-DC je već spreman, a ovim povodom na Instagramu se oglasio prvi čovek kompanije Željko Mitrović. On je uz snimak sa Sajma napisao:

Od sutra na Bg sajmu tehnike, Pinkov Istraživačko-razvojni centar PR-DC, izlaže sve svoje letelice i druge proizvode! Svi ste pozvani!

Kako smo već pisali, osim što će zainteresovani moći da se upoznaju sa patentima na kojima radi tim inženjera u ovoj kompaniji, posetioce očekuje i nastup Željka Mitrovića, odnosno di-džej Žeksa, na Afterwork matineu na štandu Pinkovog istraživačko-razvojnog centra u hali 3 Beogradskog sajma u utorak 24. maja od 17 časova.

Foto: PR-DC

Nakon najvećih svetskih događaja posvećenih inovacijama i tehnologijama na kojima je PR-DC izlagao, poput EXPO 2020 u Dubaiju i UMEX 2022 u Abu Dabiju, sada će posetiocima sajma iz Srbije i regiona predsatviti IKA seriju dronova – koja obuhvata dronove IKA-50, IKA-20, IKA-MINI i IKA-01 – karting sa mlaznicama, leteći automobil (eng. flying car), ali i simulator leta.

Foto: PR-DC

Dakle, javnost u Srbiji će po prvi put uživo moći da vidi kako izgledaju patenti PR-DC i da se uvere zbog čega su izazvali veliko interesovanje na inostranim sajmovima i zbog čega je kompanija PR-DC otpočela masovnu prozivodnju dronova za svetsko tržište.

Foto: PR-DC

#Beogradski sajam

#PR-DC

#Željko Mitrović