AKTUELNO

Više nam ne treba TV, a ni novine da bismo pratili vesti – sve što nam treba je telefon i određene aplikacije.

Postoji na tone sajtova za čitanje vesti, ali neki odskaču od ostalih kada je ponuda u pitanju. Brzina razmena informacija je ključ po kome korisnici i biraju aplikaciju koju će da koriste za čitanje vesti. Ovo su 5 aplikacija koje su najbolje za android telefone i sve su besplatne.

Flippboard

Radi slično Feedly-u, a možete da odredite iz kojih kategorija vesti želite da čitate i da vam stižu obaveštenja o novim vestima. Karakterišu ga animacije, veće slike i osećaj koji kod korisnika stvara kao da čita neki magazin, piše androidauthority.com.

Inoreader

Možete da organizujete vesti koje želite da vam stižu kao obaveštenja da ima nešto novo u obeleženim kategorijama. Potpuno je besplatna.

Reddit

Neke od najnovijih vesti i trendove možete naći na Reddit-u. Možete da se dopisujete sa drugim korisnicima i učestvujete u diskusijama. Svašta nešto tu možete pročitati kao nečije iskustvo.

Foto: Pixabay.com

Twitter

Još jedna besplatna aplikacija koja može da vam pomogne da budete u toku sa zbivanjima. Poznata je po haštagovima, trendi novostima i jako je prosto pratiti izvore informacija. Velika zajednica podrazumeva da ćete ovde možda naići na neke manje prijatne ljude i komentare.

Pocket

Jedna od najneobičnijih i najoriginalnijih aplikacija koja se godišnje plaća 45 dolara ili mesečno za nju morate da izdvojite 4.99 dolara. Kada pronađete nešto na Facebook-u ili Twitter-u možete da sačuvate to u Pocket-u i da pristupite ovom sadržaju kasnije. Može da se koristi i na PC-u.

Pročitajte još: PET stvari koje ODMAH morate da uradite ako vam neko ukrade mobilni telefon

#Aplikacija

#novine

#telefon

'